Arbetsmiljöenkät

Digitalt, enkelt, tidseffektivt.

Skicka ut anonyma arbetsmiljöenkäter och få svaren automatiskt sammanställda för att enkelt kunna arbeta i handlingsplanen.

Handlingsplan

A better way to send money.

1

Skapa enkät

Skapa en anpassad arbetsmiljöenkät med vårt utbud av över 110 frågor som passar din verksamhet. Ange en deadline och välj vilka grupper som ska fylla i enkäten. En gång i månaden rekommenderas för att hålla en ständig överblick över arbetsmiljön.
2

Skickas ut

Enkäten skickas till alla i gruppen via e-post. Påminnelser skickas automatiskt till de som inte svarat. Svaren är anonyma och begränsas till en gång per person per enkät.
3

Sammanställs

Dagarna efter deadline sammanställs svaren och brister identifieras och läggs till i en handlingsplan. Som chef kan du snabbt överblicka resultaten och fylla i eventuella åtgärder vid möten. Med vårt enkätverktyg kan du enkelt förbättra arbetsmiljön på arbetsplatsen.

Färdiga frågor

Förutom möjligheten att skriva egna frågor, finns det färdiga frågor inom olika kategorier. Färdiga frågor sparar dig tid och garanterar en tydlig och givande enkät. Variera frågorna eller återanvänd en enkät för att analysera förändringen.

Frågor

Tydligt och enkelt för anställda

Personalen får ett mail med en länk och som de öppnar och väljer ett av alternativen till vardera fråga. Alla ska trivas på jobbet och med Balans i Tid blir det lättare att jobba med organisationens arbetsmiljö.

Enkät

Redo för en välmående arbetsplats? Testa gratis i 4 månader, eller kontakta oss för en rundtur.

Senaste nytt

Här hittar du allt ifrån tips & trix, nyheter och aktuella ändringar till djupgående artiklar kring arbetsmiljö och välmående.